Opinia Timisoarei

Ateliere de pictura, crosetat, fotografie sau ukulele, in Parcul Uzinei de Apa de la Timisoara

TIMISOARA. Sub denumirea ”Podul de Poveste”, in Parcul Uzinei de Apa de la Timisoara va avea loc un eveniment care isi propune sa adune laolalta timisorenii cu initiativa.

CITESTE SI: Provocare lansata de Muzeul National al Banatului. Timisorenii, invitati sa spuna o poveste despre una dintre cele mai frumoase cladiri din centrul orasului, Palatul Löffler 

Proiectul vizeaza infrumusetarea podului pietonal din Parcul Uzinei, prin pictarea pasarelei si crosetarea barelor metalice laterale, crearea unei conexiuni intre cele doua maluri ale raului Bega.

Echipa proiectului, formata din artisti si antreprenori din sectorul cultural, propune workshop-uri de pictura, crosetat, fotografie, ukulele, intalniri de autocunoastere si dezvoltare personala, intalniri dedicate miscarii prin dans, meditatie Qigong, precum si un eveniment de finalizare a proiectului, cu muzica, discutii si un atelier creativ de pictura pe tricouri uzate. Toate acestea se vor realiza prin implicarea comunitatii locale, la initiativa si supravegherea echipei de proiect.

Proiectul va debuta sambata, 24 iulie, de la ora 18.00 si se va incheia in luna noiembrie 2021. In prima zi va avea loc un workshop de pictura coordonat de Livia Mateias, in care artista propune participantilor o sesiune de brainstorming pentru a schita idei de pictura a podului. De asemenea, cei prezenti vor asculta cantece interpretate live la Ukulele si se vor putea relaxa pe malul Begai. Participarea va fi gratuita, iar echipa proiectului va pune la dispozitie toate materialele necesare.

 

 

Exit mobile version