Opinia Timisoarei

Atacuri in serie pe strazile din Timisoara. Doua femei talharite in doar 20 de minute

TIMISOARA. Doua lovituri in doar 20 de minute, date de un tanar la Timisoara, Acesta a atacat doua femei pe strada, miercuri seara, pe care le-a talharit.

CITESTE SI: Focuri de arma trase de politisti pentru capturarea unui infractor fugar cautat in toata Europa. Momentul impuscaturilor a fost filmat. Video 

Primul atac s-a petrecut la ora 21.20 pe strada Aurel Candea din apropierea Maternitatii Bega. Barbatul s-a repezit la o tanara de 36 de ani pe care a amenintat-o cu bataia, i-a smuls telefonul mobil si 500 de lei pe care ii avea asupra ei, apoi a disparut.

Dupa doar 20 de minute, pe bulevardul Vasile Parvan, agresorul avea sa jefuiasca inca o tanara de 30 de ani. Si acesteia i-a spus ca o va bate daca nu ii da telefonul.

Politistii de la Sectia 2 au fost imediat alertati si au pornit in cautarea talharului. Aveau sa-l gaseasca rapid, nu departe de locurile in care a jefuit cele doua femei.

Oamenii legii l-au depistat la intersectia strazii VIctor Babes cu Traian Lalescu. L-au incatusat si l-au dus direct in arestul IPJ Timis. Va fi cercetat pentru talharie calificata.

FOTO: Arhiva

Exit mobile version