Opinia Timisoarei

Atacuri in serie pe strazi, la Timisoara. Talhar capturat de un politist de la mascati, aflat in timpul liber

TIMISOARA. A atacat doi batrani pe strada ziua in amiaza mare, carora le-a smuls gentile. Este vorba de un tanar de numai 18 ani care a dat loviturile duminica, la cateva ore una de alta.

CITESTE SI: Fiul lui Sile Camataru, prins de politisti cu focuri de arma, la doua luni dupa ce a injunghiat un tanar intr-un club din Timisoara 

Mai intai a atacat o femeie de 77 de ani, pe strada Carei, din zona Aradului, in jurul orei 11 dimineata, careia i-a furat poseta in care avea 200 de lei si bunuri personale.

Cateva ore mai tarziu, in jurul orei 16.30, in Mehala, pe strada Horia, a agresat un barbat de 74 de ani, caruia i-a smuls borseta. Imediat ce talharul a rupt-o la fuga insa a fost observat de un politist de la Serviciul de Actiuni Speciale (SAS), aflat in timpul liber. Ofiterul s-a luat dupa el si a reusit sa-l prinda in scurt timp, cu ajutorul unui timisorean care trecea si el prin zona. Atacatorul a fost imobilizat si incredintat politistilor de la Biroul de Investigatii Criminale.

CITESTE SI: Incident la un parc de distractii din parcarea unui centru comercial din Timisoara. A intervenit SMURD-ul. Foto si video 

Tanarul e cercetat pentru talharie si a fost retinut si dus in Arestul IPJ Timis.

Exit mobile version