Opinia Timisoarei

Atacul de la Praga a fost planuit de studentul care a ucis 15 oameni. Si tatal tanarului a fost gasit mort

Atacatorul care a ucis 15 oameni in Facultatea de Arte de la Praga era unul dintre studentii institutiei si locuieste in apropiere de capitala Cehiei.

CITESTE SI: Cel putin 10 oameni morti dupa un atac armat la Praga. Foto 

Din primele informatii, tanarul se numeste David Kozak si planuise de cateva zile masacrul comis joi dupa-amiaza. Autoritatile au aflat acest lucru dupa ce au verificat contul de Telegram, pe care acesta in crease in 9 decembrie, scrie digi24.ro.

Acesta va fi jurnalul meu despre cum voi lansa un atac armat la scoala”, a scris autorul in limba rusa in prima postare.

El a spus ca a fost inspirat de Alina Afanaskinova, autoarea masacrului in masa de la scoala din Bryansk, care a ucis doua persoane si a ranit alte sapte, la începutul lunii decembrie.

Intotdeauna am vrut sa ucid, am crezut ca voi deveni un maniac in viitor”, a mai spus studentul.

Intr-o alta postare, el a scris ca se simte urat, uraste intreaga lume si vrea sa provoace cat mai multa durere. Ultima postare este din 19 decembrie, cand suspectul a scris despre un tiuit insuportabil in urechi.

Autoritatile cehe l-au gasit mort si pe tatal studentului care si-a ucis 15 colegi.

Va reamintim, joi dupa-amiaza, un tanar a intrat in Facultatea de Arte a Universitatii Carol din Praga si a impuscat mai multi studenti. Cum unii dintre studenti s-au baricadat in clase, iar altii au iesit pe un pervaz exterior, barbatul a urcat pe acoperisul cladirii, unde s-a impuscat.

15 dintre cei impuscati au murit, iar peste 20 de oameni au fost raniti.

Exit mobile version