Opinia Timisoarei

Atacatorii politistilor din Recas au fost trimisi in judecata!

TIMISOARA. Cei doi barbati care au lovit un politist din orasul timisean Recas, la inceputul lunii trecute, si au amenintat alti doi oameni ai legii, au fost trimisi in judecata.

Va reamintim, in 3 iulie, un echipaj al politiei din Recas a mers la periferia orasului pentru a-l conduce pe un barbat suspectat de furt la audieri. Odata ce au ajuns la fata locului, oamenii legii au fost intampinati de cei doi cetateni de etnie roma, care erau inarmati cu furci si pari, pregatiti sa atace echipajul.

Politistii au tras focuri de arma in aer pentru a-i potoli, insa acestia au devenit si mai agresivi. Un al treilea politist ajuns la fata locului, a incercat sa opreasca lupta, insa in acest moment, barbatul inarmat cu un par a tabarat asupra agentului.

Imediat ce politistul s-a prabusit la pamant, cei doi scandalagii au luat-o la fuga si au incercat sa se ascunda, insa au fost prinsi, in Timisoara.

Politistul ranit a avut nevoie de 7 zile de ingrijiri medicale.

Dosarul a fost trimis spre judecare magistratilor de la Judecatoria Timis.

CITESTE SI: Atacatorii politistului din Recas, capturati! Ei pornisera incaierarea cu furci si pari, oprita cu focuri de arma

 

Exit mobile version