Opinia Timisoarei

Atacata in plina strada de un talhar, in Timis. Este recidivist. Pentru ce a mai stat in puscarie

Alerta in randul politistilor, dupa ce o femeie a fost lovita si i s-au furat banii, intr-un oras din Timis.

CITESTE SI: Traiesc un cosmar. Marturiile cutremuratoare ale vecinilor din casa incendiata in Traian la Timisoara. ‘Au mai dat foc de 3 ori’. Cum ii terorizeaza romii

Chiar femeia, o batrana de 88 de ani, a sunat la 112. Aceasta a anuntat ca un barbat i-a smuls sacosa, in care avea mai multe lucruri, dar si portofelul.

”Am fost sesizati despre o femeie in varsta de 88 de ani cu privire la faptul ca, in timp ce se deplasa pe o strada din Lugoj, un barbat i-a smuls sacosa. Echipajele noastre au constatat ca cele sesizate se confirma si au demarat o serie de verificari pentru identificarea si prinderea suspectului”, a declarat pentru Lugoj Info.ro, Alexandra Petrovici, purtator de cuvant in cadrul IPJ Timis.

Echipajele de politie au inceput imediat cautarea barbatului, pe care l-au si gasit intr-un birt, unde se pusese la baut. Barbatul, o veche cunostinta a politistilor, fusese eliberat din puscarie in urma cu doi ani, dupa ce a avut de ispasit o pedeapsa pentru tentativa de viol.

CITESTE SI: ‘In Bocsig toate ulitele sunt mai largi decat strazile noilor cartiere din Timisoara’. Ce decizie vrea sa ia primarul Nicolae Robu 

Acum a ajuns din nou in fata procurorilor si urmeaza sa isi petreaca urmatoarele 30 de zile in arest, pentru talharie.

Exit mobile version