Opinia Timisoarei

Atacat pe strada, ziua in amiaza mare, in Timis. Batran de aproape 90 de ani, ranit de un talhar pentru o plasa cu mancare

TIMISOARA. Scena violenta pe o strada din Lugoj, unde un batran a fost atacat de un baiat de numai 16 ani.
Totul s-a petrecut marti dimineata.

CITESTE SI: Accident grav nu departe de Timisoara. Sofer mort, dupa ce s-a rasturnat cu camionul 

Batranul de 88 de ani se intorcea acasa de la cumparaturi si avea in mana o plasa cu alimente. Agresorul s-a apropiat de el din spate si i-a smuls sacosa. Barbatul s-a dezechilibrat si s-a prabusit la pamant, iar talharul a fugit cu tot cu punga.

Trecatorii au cerut ajutor la 112, iar batranul ranit a fost preluat de medici si transportat de urgenta la spital pentru ingrijiri.
Politistii l-au capturat pe atacator dupa numai cateva ore.

La data de 01 august a.c., în jurul orei 09:20, polițiștii municipiului Lugoj au fost sesizați despre faptul că un bărbat în vârstă de 88 de ani, în timp ce se deplasa pe strada Insulei, din Lugoj, ar fi fost deposedat prin violență, de către un tânăr, de plasa cu produse alimentare pe care o avea în mâna, ulterior bătrânul s-a dezechilibrat și a căzut.
Având în vedere că a suferit vătămări, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate de polițiștii lugojeni, la scurt timp a fost identificat și depistat un tânăr în vârstă de 16 ani, bănuit de comiterea faptei. Persoana în cauză a fost condusă la sediul poliției pentru audieri.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie și continuă verificările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelelor și imprejurărilor producerii faptei.”, transmit reprezentantii Politiei Timis.

UPDATE: Baiatul de 16 ani a fost retinut pentru 24 de ore, iar miercuri va fi prezentat magistratilor.

Tanarul a fost retinut pentru 24 de ore, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J Timis, urmand ca in cursul zilei de maine sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Lugoj cu propunere de luare a unei masuri preventive„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version