Opinia Timisoarei

Atac violent la Spitalul de Psihiatrie, in Timisoara! A fost nevoie de interventia jandarmilor! Ce s-a intamplat?

TIMISOARA. Circ monstru la Spitalul de Psihiatrie de pe Vacarescu, duminica in amiaza mare. Trei tunisieni au facut un adevarat dezastru la intrarea in clinica. Mai intai s-au luat la harta cu paznicul unitatii medicale, intrucat acesta nu le-a permis sa viziteze o pacienta care era iubita unuia dintre ei.

Cand agentul le-a spus ca nu-i lasa sa intre, tunisienii au inceput scandalul. L-au injurat, l-au bruscat si l-au facut cu ou si cu otet. La un moment dat, au decis sa sparga usa, sa patrunda si sa o ia pe femeie din spital. Speriat, paznicul a dat alarma.

Cand jandarmii au ajuns la fata locului au gasit mai multe geamuri sparte, usa zgariata si tencuiala din jur cazuta, semn ca asaltul a fost unul violent. Cand i-au vazut pe oamenii legii, cei trei agresori s-au potolit brusc.

Jandarmii au cerut ajutorul unui echipaj SMURD pentru a-i acorda ingrijiri medicale unuia dintre scandalagii, deoarece se ranise in timpul atacului.

Politistii de la Sectia 3 le-au intocmit agresorilor acte de sesizare pentru distrugere. Cu totii aveau drept de sedere pe teritoriul Romaniei.

Exit mobile version