Opinia Timisoarei

Atac sangeros intr-un oras din Timis. Caine injunghiat de niste nemernici furiosi ca nu i-au gasit stapanii acasa

TIMIS. Intamplare socanta intr-un oras din Timis. Doi tineri au atacat un caine aflat intr-o gospodarie, in care au patruns dornici de razbunare.

CITESTE SI: Praful din Timisoara ne-ar putea aduce amenzi uriase de la Bruxelles. Nicolae Robu se lauda nu demult cu ‘cel mai curat aer intre orasele mari din Romania’ 

S-a intamplat la Sannicolau Mare, unde dupa-amiaza, in jurul orei 17.00, cei doi, in varsta de 20 de ani, muti de beti, se indreptau spre casa. Ajunsi in dreptul unei curti, si-au amintit de o rafuiala mai veche pe care o aveau cu stapanul casei si cu fiul acestuia.

Cei doi betivi au navalit in gospodarie, iar cand au vazut ca nu e nimeni acasa, s-au razbunat pe cainele oamenilor, pe care l-au injunghiat cu un cutit.

Dupa un timp au iesit din curte, iar pe strada s-au intalnit cu tocmai cu stapanii casei, pe care i-au injurat, i-au amenintat cu moartea si au disparut.

Politistii i-au luat imediat la audieri pe agresori. Sunt cercetati, sub control judiciar, pentru violare de domiciliu, tulburarea linistii publice, amenintare si cruzime fata de animale.

Bietul caine, cazut victima in acest conflict, nu a murit, insa a fost grav ranit.

Exit mobile version