Opinia Timisoarei

Atac salbatic. Fosta iubita a lui Nicolae Guta, lovita in cap cu ciocanul de catre sot, la Timisoara

TIMISOARA. O femeie a ajuns la spital, luni la pranz, dupa un scandal cu sotul ei.

CITESTE SI: Trotinetist ranit grav la Timisoara. Barbatul a cazut in cap 

Cei doi se aflau in locuinta lor de pe strada Luceafarul, in zona Sagului, iar in urma unei discutii mai aprinse, barbatul si-a pierdut controlul, a pus mana pe un ciocan si a lovit-o in cap.

Cand a vazut-o plina de sange, omul a sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale ambulantei si politiei.

Politistii Sectiei 3 Timisoara au fost sesizati cu privire la faptul ca intre doi soti, un barbat in varsta de 45 de ani si o femeie de 31 de ani, din Timisoara, in timp ce se aflau in locuinta personala a avut loc un conflict spontan intre acestia, femeia fiind lovita cu un corp contondent la nivelul capului.

Femeia a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si violenta in familie si se efectueaza cercetari pentru stabilirea tutoror cauzelor si imprejurarile producerii acestui incident„, au transmsis pentru opiniatimisoarei.ro, reprezentantii IPJ Timis.

UPDATE: Barbatul care si-a lovit sotia cu ciocanul in cap la Timisoara a fost retinut de politisti si urmeaza sa fie prezentat magistratilor.

In urma probatoriului administrat in cauza, barbatul in varsta de 45 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si violenta in familie, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis, urmand ca in cursul zilei de maine sa fie prezentat magistratilor cu propunere de luare a unei masuri preventive. Politistii efectueaza cercetari pentru stabilirea tutoror cauzelor si imprejurarile producerii acestui incident„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

UPDATE: Femeia ranita este fosta iubita a lui Nicolae Guta din Timisoara, Daniela Roba.

 

Exit mobile version