Opinia Timisoarei

Atac rusesc la 15 km de granita Romaniei cu Ucraina. Rachetele au tintit o baza militara aproape de Tulcea

FOTO: bbc.com

S-a inregistrat cel mai apropiat atac rusesc de granitele Romaniei, de la invazia Ucrainei in urma cu 6 zile. La doar 15 km de frontiera, langa Tulcea si Isaccea, rachete rusesti au tintit un radar.

O bază militară din satul Cairaclia, situată în regiunea Odesa, a fost atacată de rachete ruse. Agresiunea a fost confirmată de primarul orașului Ismail, Andrey Abramchenko, și de un oficial din Odesa – șeful Consiliului Public din cadrul Administrației Regionale de Stat Odesa -, Serghei Bratchuk, scrie libertatea.ro, citând ziarul ucrainean Observatorul.

Baza militara atacata e la doar 15 km de Tulcea.

Primarul din Ismail le cere, pe Facebook, localnicilor să stea în case. Nu s-au raportat persoane moarte sau rănite în urma atacului.

Dragi cetățeni din Ismail! A a avut loc un atac cu rachete asupra unei unități militare din satul Loshchynivka. În legătură cu o lovitură cu rachete asupra unei unități militare din Loshchynivka, vă rog să rămâneți acasă dacă este posibil, până când situația operațională este complet clarificată”, notează primarul pe Facebook.

 

 

Exit mobile version