Opinia Timisoarei

Atac la Targul de Craciun de la Timisoara. Cum a fost capturat un hot in aglomeratie

TIMISOARA. A venit tocmai din Gorj la Timisoara, convins ca aici traiul hotilor e mai usor. Un barbat din Motru a dat iama in produsele scoase la vanzare la casutele amenajate in Targul de Craciun din Piata Victoriei.

CITESTE SI: Seful DRDP Timisoara Cristian Ispravnic retinut de DNA Timisoara in dosarul de coruptie ce vizeaza si 3 parlamentari. Dus cu duba la Bucuresti impreuna cu doi dintre directorii sai si alti inculpati. 8 pusi sub acuzare de procurori. Foto si video 

Comerciantii au reusit sa-l vada, chiar inainte sa dispara cu prada: imbracaminte si ornamente de sarbatori.

Vanzatorii au dat alarma, iar politistii locali au pornit pe urmele fugarului. Cu ajutorul descrierilor facute de pagubiti, agentii l-au descoperit la scurt timp in multime, in Piata Victoriei. Avea asupra lui tot ce furase si le-a spus politistilor ca voia sa vanda produsele.

Hotul a fost predat politistilor de la Sectia 1 pentru continuarea cercetarilor.

Politistii locali atrag atentia timisorenilor sa fie cu bagare de seama in aceasta perioada aglomerata a anului, intrucat hotii profita de inghesuiala si actioneaza, dand atacul la genti, portofel si alte bunuri, precum si in pravalii ori chiar la tarabele de la targuri.

Exit mobile version