Opinia Timisoarei

Atac la o masina din Ucraina, la Timisoara. Hotii au furat 50.000 de euro si mai multe bunuri de la niste refugiati

TIMISOARA. Lovitura la Timisoara data unor refugiati, in plin centrul orasului.

CITESTE SI: In cateva zile se inchide complet Calea Bogdanestilor, la Timisoara, pentru cateva luni. Ultimele imagini de pe santier. Video

Politistii au fost sesizati, dupa ce hotii au dat atacul la o masina venita din Ucraina ce a fost parcata chiar in centrul orasului. Ar fi fost furati 50.000 de euro, dar si mai multe bunuri.

La data de 21 martie a.c., la nivelul Sectiei 1 Urbana Timisoara a fost depusa o sesizare, cu privire la faptul ca unei familii de ucraineni i-ar fi fost sustrase o suma de bani si mai multe bunuri, din autoturismul parcat pe strada Sfantul Ioan din Timisoara, de catre persoane necunoscute”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Proprietarul masinii le-a declarat politistilor ca i-au disparut 50.000 de euro si mai multe bunuri pe care le lasase in autoturism.

In cauză a fost intocmit un dosar penal pentru furt calificat. Oamenii legii vizioneaza imaginile de pe camerele de supraveghere din zona centrala a orasului si incearca sa gaseasca hotul si sa recupereze prejudiciul.

 

 

Exit mobile version