Opinia Timisoarei

Atac in plina strada si amenintare cu pistolul la Timisoara, in fata unui magazin. Video

TIMISOARA. Scene teribile pe o strada din Timisoara, duminica dupa-amiaza.

CITESTE SI: Focuri de arma in Timis, politisti atacati cu pietre 

In jurul orei 18.30, o femeie a fost atacata de un tanar pe cand iesea dintr-un magazin Profi in zona Dambovita.

Agresorul i-a dat femeii cativa pumni in cap cerandu-i insistent banii pe care ii avea asupra ei. In timpul atacului, timisoreanca a scapat din mana portofelul din care au cazut niste bani. Tanarul a smuls cei 50 de lei pe care i-a gasit si a incercat sa dispara.

Prietenul femeii, aflat cativa metri mai in spate, a vazut ce s-a intamplat si s-a luat dupa el. Pe cand a incercat sa-l imobilizeze, tanarul a scos un pistol cu gaze si l-a amenintat cu moartea pe barbat, insa acesta nu s-a lasat intimidat. In ajutor i-au sarit si alti trecatori si, impreuna, au reusit sa-l puna la pamant si au cerut ajutorul jandarmilor.

Oamenii legii au ajuns imediat la locul incidentului, l-au incatusat pe agresor si l-au dat pe mana politistilor. Acestia din urma l-au dus la audieri la Sectia 3. Incearca sa afle daca nu cumva individul se numara printre romanii intorsi recent in tara.

VIDEO: George Stefanita

UPDATE: Agresorul este nascut in judetul Dolj, dar locuieste in Timisoara. Potrivit politistilor, acesta a fost si amendat cu 20.000 de lei pentru ca nu a respectat masurile de restrictionare a circulatiei. Tanarul va fi retinut pentru talharie si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, intrucat, chiar daca arma nu e letala, se inscrie in randul celor supuse autorizarii. Cercetarile continua.

UPDATE: Agresorul a fost retinut pentru 24 de ore pentru talharie calificata si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

Exit mobile version