Opinia Timisoarei

Atac in plina strada la Timisoara, tanara talharita. Agresorul, pus la pamant dupa cateva clipe, ca-n filmele americane, de un ofiter de la trupele speciale de interventie

TIMISOARA. Lovitura pe strada la Timisoara, in zona Lipovei. O tanara de 20 de ani a fost atacata de un talhar care i-a smuls telefonul mobil din mana si a rupt-o la fuga.

CITESTE SI: Ca la SWAT. Viata ca-n filme din trupele speciale de interventie. Ce inseamna sa fii luptator SAS la Timisoara. Video nerecomandat cardiacilor 

Tipetele disperate ale fetei au fost auzite de un politist de la Serviciul pentru Actiuni Speciale Timis, care era in timpul liber si trecea intamplator prin apropiere.

Ofiterul a pornit imediat in urmarirea fugarului si s-a dovedit mai iute de picior. In cateva clipe l-a ajuns pe strada Albinelor si l-a capturat ca-n filmele americane, punandu-l la pamant sub ochii uluiti ai trecatorilor. L-a imobilizat si si-a chemat in ajutor colegii de la Sectia 5. Politistul de la trupele speciale i-a si inapoiat tinerei telefonul mobil.

Agresorul, in varsta de 23 de ani, a fost retinut si dus in Arestul IPJ Timis si e cercetat pentru talharie.

Politistul care l-a prins pe atacator a fost felicitat de conducerea Politiei Timis pentru spiritul civic de care a dat dovada.

Este unul dintre cei surprinsi in imaginile de mai jos! Video nerecomandat cardiacilor.

Exit mobile version