Opinia Timisoarei

Atac in plina strada la Timisoara. Femeie moarta, dupa ce a fost talharita, pe cand se intorcea de la serviciu. Politistii, in alerta. Foto si video

TIMISOARA. Alerta maxima la Timisoara. Politistii incearca sa dea de urma unui talhar care a atacat o femeie in plina strada, joi seara, iar in urma agresiunii aceasta a murit.

CITESTE SI: Spargeri la sali de jocuri de noroc si pensiuni, date de tineri din Timisoara si Arad. Seifuri pline cu bani, furate. Riposta politistilor. Video 

Tragedia s-a petrecut in sudul orasului, in zona Girocului, pe strada Jean Monet, intre Mures si Musicescu. Atacul a survenit in jurul orei 22.00, intr-o zona slab iluminata, cu putine case, in vecinatatea unui teren viran de langa o fabrica.

Femeia, in varsta de 38 de ani, se intorcea acasa de la serviciu, cand talharul s-a repezit la ea sa-i smulga telefonul si portofelul. Victima a incercat sa-i tina piept, insa barbatul a lovit-o cu furie. Femeia s-a prabusit la pamant, iar agresorul a disparut.


Niste trecatori au gasit-o cazuta in mijlocul drumului, in ploaie, pe femeie si au dat alarma la numarul de urgenta 112.

O ambulanta a intervenit rapid la locul incidentului, insa in ciuda eforturilor medicilor, timisoreanca nu a mai putut fi salvata. S-a stins in bratele doctorilor.

Strada a fost complet blocata, iar politistii au intrat alerta si incearca sa dea de urma talharului. Criminalistii fac cercetari la locul nenorocirii in speranta ca vor descoperi indicii care sa-i ajute sa-l prinda pe atacator.

FOTO 1: Olimpiu Bulzan

VIDEO: George Stefanita

Trupul neinsufletit al femeii a fost preluat de medicii legisti care vor face autopsia. Cadavrul prezinta urme de lovituri la nivelul fetei.

UPDATE: Atacatorul a fost prins de politisti

CITESTE SI: A recunoscut crima. Talharul de 16 ani care a ucis o femeie la Timisoara, retinut 

Exit mobile version