Opinia Timisoarei

Atac al hotilor de buzunare intr-un tramvai din Timisoara. Batrana pradata de cei din gasca celebrei Frusina

TIMISOARA. O batrana a fost jefuita de o gasca de hoti de buzunare intr-un tramvai din Timisoara.

CITESTE SI: Si-au facut propria turma. Zeci de oi furate de doi hoti in Timis 

Femeia se afla in tramvaiul 7, iar in zona Maria s-a trezit inghesuita de mai multi indivizi care au imbrancit-o, iar apoi s-au indreptat spre usa pentru a cobori la prima statie.

Batrana si-a dat seama ca s-a intamplat ceva si si-a verificat buzunarele. Avea sa constate ca ii disparusera cei 100 de euro pe care ii avea asupra ei.

Femeia s-a dat si ea jos din tramvai si a strigat dupa ei sa-i inapoieze banii.

FOTO: Inspectoratul de Jandarmi Timis

A fost auzita de un controlor STPT care s-a indreptat imediat spre grupul de hoti de buzunare pentru a le cere socoteala. Cum un calator sunase si el la 112, la fata locului au intervenit si jandarmii.

Grupul de hoti de buzunare, unii dintre ei fosti ‘colegi de serviciu’ cu celebra Frusina, au fost luati pe sus si verificati. Asupra uneia dintre femeile din grupare, oamenii legii au descoperit si suta de euro furata de la batrana.

Hoata le-a spus jandarmilor ca a vazut cum banii i-au picat batranei din buzunar si ea i-a ridicat doar ca sa ii inapoieze, dar n-ar mai fi vazut-o.

Jandarmii au incredintat-o agresoare politistilor, care o vor cerceta mai departe pentru furt. Atat hoata, cat si complicii sai sunt din gasca de hoti de buzunare ai Frusinei, cunoscuta pentru mai multe lovituri date in mijloacele de transport din Timisoara, pe care le-a demascat in urma cu ani activistul civic Cristi Brancovan.

Exit mobile version