Opinia Timisoarei

ASU Politehnica Timisoara a dat un exemplu si tot mai multi au prins curaj! Ambitiile echipei suporterilor, intr-un interviu cu seful Druckeria Sebastian Novovic

TIMISOARA. Dupa bucuria nemarginita a promovarii, acum incepe marea lupta. Presedintele Asociatiei Suporterilor Timisoreni Druckeria crede cu tarie in viitorul ASU Poli, clubul nascut din pasiunea celor care iubesc cu adevarat fotbalul. Sebastian Novovic este insa prudent si explica de ce drumul in Liga a II-a si obiectivele echipei trebuie sa fie rezonabile. Ce isi ingaduie sa spere, explica intr-un interviu acordat opiniatimisoarei.ro.

Daca stiam ca nu putem sa ducem la bun sfarsit sezonul acesta, nu o faceam. Ridicam mana si spuneam: vrem sa ramanem in Liga a treia. Am facut un buget, stim ce insemana Liga a doua si credem ca putem sa terminam sezonul. Am mai spus-o, pentru noi e mai importanta stabilitatea clubului. Daca tu incepi un sezon in Liga a doua si nu il termini, esti retrogradat automat in ultima liga si evident ca nu vrem sa se intample asta!„, spune Sebastian Novovic pentru opiniatimisoarei.ro.

Bucuria sefului Druckeria este aceea ca rezultatele echipei au spulberat toate pronosticurile scepticilor si au declansat fenomene similare si in alte parti.

Noi am dat un exemplu… Am demonstrat ca poti sa ajungi in ligile superioare cu bani putini! Si atunci mai multi au prins curaj. Ma bucur ca apar initiative ca a noastra in toata tara! Daca ne uitam la liga intai ce vedem? O gramada de echipe in insolventa si fotbal de doi bani… Ceva trebuie sa se schimbe, cineva trebuie sa vina din urma!„, declara cu convingere seful Druckeria.

Tintele ASU Politehnica in acest sezon sunt foarte clare pentru Sebastian Novovic si trebuie privite cu moderatie.

Obiectivul nostru in acest an este sa ramanem in Liga a doua, sa ne construim un club stabil, sa vedem cu ce se mancanca aceasta liga. Si, daca va fi cazul, poate la anul vom ataca si promovarea in Liga intai„, spune seful Druckeria.

Novovic dezvaluie ca primarul Timisoarei nu se mai numara printre membrii cotizanti in acest an la Poli.

Nicolae Robu a fost membru cotizant in sezonul trecut la ASU Politehnica Timisoara. Pentru sezonul acesta nu si-a reinnoit cardul, dar il asteptam sa o faca„, a declarat seful Druckeriei.

Despre toate acestea, dar si despre multe alte subiecte, aflati mai multe in interviul VIDEO pe care Sebastian Novovic, presedintele Asociatiei Suporterilor Timisoreni Druckeria, l-a acordat jurnalistului opiniatimisoarei.ro Ciprian Voin!

Exit mobile version