Opinia Timisoarei

ASU Poli Timisoara piede la Isalnita, contra Filiasului. Violetii pot pica pe locul doi

TIMISOARA. O deplasare accesibila la prima vedere, impotriva unei echipe ce nu a castigat in 2016 si care este pe penultimul loc s-a soldat cu o tragedie pentru suflarea violeta. Poli a pierdut neasteptat cu 1-0, si maine Cugirul poate trece pe prima pozitie daca invinge la Motru.

Meci cu final neasteptat la Islnita, langa Craiova, acolo unde isi disputa meciurile de acasa CSO Filiasi. O echipa ce nu prea a deranjat in acest sezon si-a depasit astazi conditia. Poli, desi a dominat la toate capitolele nu a facut un meci gol, iar golul marcat de Moraru a picat ca un trasnet pe banateni. Doljenii se impun cu 1-0, desi banatenii au dominat copios finalul d epartida si au avut si o bara in minutul 95! Este clar, Poli sufera… Sufera ca a pierdut un meci la indemana, sufera ca foarte probabil va pierde maine si primul loc… sufera ca de acum inainte va sta la jocul rezultatelor.

ASU Poli: Fisteag – Contescu, Bilia, Galan, Todorov, Vucea, Tugui, Rebenciuc, Giuricici, Ghinescu, Tulcan. Au mai jucat: Birau, Taub, Marin, Badauta.

Exit mobile version