Opinia Timisoarei

ASU Poli Timisoara intalneste surpriza frumoasa din Cupa Romaniei, miercuri, la Biled

TIMISOARA. Un meci in care ambele echipe vor da totul pentru victorie. Vorbim de jocul din turul IV al Cupei Romaniei, ultimul, inainte ca prim-divizionatele sa intre in joc, astfel o intalnire cu o miza deosebita, si din acest punct de vedere. Astfel, miercuri, de la 14.30, Vointa Biled va intalni ASU Poli Timisoara.

CITESTE SI: Platim mai mult pentru caldura in Timisoara, iarna asta? Anuntul primarului Nicolae Robu legat de scumpire 

Gazdele s-au transformat in surpriza frumoasa a competitiei, mai ales ca au reusit un parcurs extraordinar, timp in care au eliminat echipe din ligi superioare. Vointa, echipa pregatita de Iulian Taut, la care joaca doi fosti jucatori de prima liga, Mihalache si Nohai, a eliminat Becicherecu Mic 6-1 (C4), CSM Lugoj 2-1 (C4) si marea surpriza, 1-0 cu Ripensia (Liga 2).

Interesant este si faptul ca biledenii nu au pierdut niciun joc in acest sezon, divizionara D Timis castigand cele trei partide din Cupa, plus alte 3 in campionat, unde a mai inregistrat si 6 remize.

De cealalta parte, ASU Poli traverseaza o forma proasta, pierzand ultimele jocuri din liga secunda, si avand nevoie de un restart, pentru a castiga incredere.

Sezonul trecut, Poli elimina in aceasta faza Pancota, intrand in premiera in 16-imi, acolo unde pierdea pe Dan Paltinisanu cu Pandurii Tg. Jiu.

CITESTE SI: Bravo. Se aprind luminile in ruinele uneia dintre Perlele Banatului. Tineri arhitecti din Timisoara ii redau stralucirea celui care era candva cel mai mare SPA din Europa 

E clar ca e un meci pe care trebuie sa il castigam. Cupa Romaniei e un obiectiv prioritar pentru noi in acest moment. Suntem obligati sa trecem in turul urmator, pentru ca avem nevoie de bani, de finantare. Sper sa ne regasim pana la ora jocului, sa obtinem calificarea, iar apoi sa intalnim o echipa buna din Liga I, o echipa cu nume, pentru a putea aduce oameni la stadion”, a spus Bogdan Andone, antrenorul violetilor.

Exit mobile version