Opinia Timisoarei

ASU Poli Timisoara incepe campionatul in luna august! Suporterii se intorc la „locul faptei” pentru jocurile de acasa

TIMISOARA. Nu surprinde pe nimeni faptul ca Liga secunda si-a amanat startul, desi se promisese faptul ca debutul nu se va decala. Cum nici in Liga 1 nu se stie cate echipe vor evolua, sau care sunt ele, desi sezonul a inceput de vineri, era logic ca va urma o telenovela si in Liga a II-a.

Pana la debut insa, fanii Politehnicii au primit o veste mare. „Echipa suporterilor” va juca ACASA, pe Dan Paltinisanu, si va imparti cel mai probabil stadionul cu „echipa fara suporteri, dar a autoritatilor”, ACS.

Jocurile din campionat se vor desfasura pe Dan Paltinisanu. A venit confirmarea din partea Consiliului Judetean, care e proprietarul stadionului. Asteptam sa vedem sub ce forma vom putea juca aici. Dupa cum se stie, s-au pornit niste proceduri de inchiriere a stadionului. Vom vedea ce se va intampla”, a precizat Marius Cociu, manager sportiv ASU Poli.

Revenind la prima parte a articolului, startul Ligii secunde s-a amant pentru 6 august, iar programul, precum si echipele care vor lua parte, vor fi cunoscute in prima zi a lunii viitoare.

In alta ordine de idei, astazi, intr-un joc amical, Poli a terminat la egalitate cu Szeged 2011, 1-1, golul gazdelor fiind reusit de Stefan Blanaru. Maine, violetii trec granita pentru a disputa un nou amical, in Serbia, cu Radnicki Sutjeska, de la ora 19.

Exit mobile version