Opinia Timisoarei

ASU Poli nu se ridica inca la nivelul suporterilor, esec dureros acasa. Ripensia Timisoara obtine un punct in Ilfov

TIMISOARA. Gandurile de promovare ale „echipei suporterilor” s-au naruit inca inainte de a se asterne cu adevarat. Poli a facut o prima repriza excelenta in fata Chindiei Targoviste – locul 3, si parea ca poate intra in cartile luptei la podium.

CITESTE SI: Stadionul Dan Paltinisanu, demolat sau modernizat? Unde va juca ACS Poli Timisoara daca arena se inchide 

Asadar 1-0 la pauza, dupa un gol marcat de Cornel Predescu la mijlocul primei parti de la punct cu var. Auspicii bune pentru un rezultat final bun… dar la inceputul reprizei secunde, Adrian Poparadu a facut un fault dur, absolut inutil, la mijlocul terenului pentru care a fost eliminat. Prostia experimentatului jucator timisorean a schimbat cursul jocului, iar Chindia a atacat in valuri, macar pentru un egal. Dambovitenii au obtinut insa mai mult, Robert Licu egaland in minutul 83 si Cherchez marcand golul victoriei in minutul 89. Poli – Chindia 1-2 si gazdele ies din lupta pentru promovare, in timp ce Chindia se poate gandi in acest moment la mai mult de locul 3.

ASU Poli: Dur-Bozoanca – Motreanu, Scutaru, Bilia (cpt.), Taub – Krausz, A. Ignea, Poparadu – Sorescu, Lusamba (76, Plamada), Predescu (70, Schieb). Antrenor: Bogdan Andone

CITESTE SI: Dimineata in care vom avea -13 grade la Timisoara. Iarna loveste cu furie Banatul 

Ripensia Timisoara nu a facut deplasarea degeaba in Stefanestii de Jos – judetul Ilfov, acolo unde a obtinut un punct muncit in fata celor de la Sportul Snagov. Dupa o prima repriza alba, dar in care gazdele au fost mai prezente in joc, Catalin Badauta a deschis scorul pentru timisoreni in minutul 62. Pana la final, amifitrionii au egalat prin experimentatul Ferfelea, care a stabilit scorul final din minutul 71, 1-1. Un punct insa muncit de „Ripi” si un debut de bun augur pentru antrenorul Paul Codrea.

Ripensia: Radulescu – Ad. Popa (cpt.), Burdet, Bocsan, Apro (69, Tudor), C. Toma – Manecan (70, M. Toma), Zurbagiu, Tugui (75, Dumiter) – Mediop, Badauta. Antrenor: Paul Codrea

In runda viitoare, ASU Poli va juca pe terenul lui Metaloglobus Bucuresti, in timp ce Ripensia va avea parte de o runda de pauza, deoarece ar fi trebuit sa intalneasca pe ASA TArgu Mures, grupare intrat in faliment si retrasa din campionat.

Exit mobile version