Opinia Timisoarei

ASU Poli invinsa in derby-ul cu Rapid. Un jucator timisorean a parasit terenul cu ambulanta

TIMISOARA. A fost spectacol in tribuna si multa incrancenare pe teren, insa ASU Politehnica se intoarce fara punct din capitala.

CITESTE SI: Primul duel pe axa Timisoara – Arad, castigat de banateni. Victorie pentru Ripi contra celor de la UTA dupa un meci nerecomandat cardiacilor 

Rapidul a controlat prima repriza a intalnirii cu ASU Politehnica, iar prima mare ocazie a venit dupa un sfert de ora de joc. Malo a trimis o pasa lunga, Scutaru a vrut sa protejeze pentru iesirea lui Murariu, insa din spatele fundasului timisorean a aparut Labeau, care a trimis balonul peste portarul timisorean si cand a trimis catre poarta, a respins Murariu. Pe final de prima repriza tot Rapidul a fost aproape sa inscrie, insa voleul expediat de Hlistei din 8 metri a sters transversala portii lui Murariu, iar la pauza scorul era acelasi de la inceput, 0-0.

La 7 minute de la reluare, dupa un corner executat de pe dreapta mingea este recentrata, iar Mallo, din 2 metri, trimite in poarta timisoreana. Rapidistii s-au bucurat insa degeaba, deoarece reusita a fost anulata pentru offside. In minutul 74, gazdele au ramas in 10 jucatori, dupa ce Lazar a avut o intrare periculoasa la Jurj si a vazut cartonasul rosu, in timp ce fotbalistul Timisoarei a parasit terenul cu ambulanta.

Chiar si asa, Rapidul a insistat in atac. In minutul 83 Onea a patruns pe pe partea stanga, a centrat in fata portii, mingea l-a lovit pe Mera, a ajuns la Scutaru, care a vrut sa respinga din care. Balonul l-a lovit insa in spate pe portarul Murariu si a intrat in plasa.

S-a incheiat 1-0 pentru Rapid, iar ASU Politehnica ajunge la al treilea esec stagional.

In runda viitoare ASU Politehnica va primi vizita fostei prim divizionare, Concordia Chiajna.

Sursa foto: gsp.ro

Exit mobile version