Opinia Timisoarei

Aston Martin Vantage GT3 – un gentleman fara pic de bune maniere

Acesta masina nu este recomandata celor care-si doresc ceea ce ofera in mod normal un Aston Martin – putere, frumusete, suflet.

Inginerii au luat-o razna la capitolul putere, designerii au transformat frumusetea in forta de apasare aerodinamica iar sufletul a ramas acolo, doar ca acum este mult mai exuberant.

Noul Aston Martin Vantage GT3 inlocuieste modelul DBRS9, informeaza topgear. Acesta va fi construit pe platforma Vantage-ului, cu puterea motorului V12 marita la peste 600CP, acei cai fiind controlati de ultima generatie a sistemului de control al tractiunii si ABS.

Deja salivezi, nu? Si noi. Dar opreste-te un pic si afla asta : poza de mai sus este doar un desen frumos, primul exemplar in carne si oase al masinii facandu-si debutul in iulie, anul curent.

Cine va fi primul fericit posesor sigur nu se va satura de monstrul asta. In afara de masina sa, alte 9 vor mai fi puse spre vanzare. Aston-urile vor putea fi vazute pe pistele lumii de-abia din 2012. Nu e nici de departe la fel de confortabila ca un fond de pensii private, dar pensia ta nu poate sa faca cerculete.

Exit mobile version