Opinia Timisoarei

Apocalipsa s-a amanat pentru o data ce va fi comunicata ulterior! Pastorul american care a prezis Sfarsitul Lumii pe 21 mai a disparut

Harold Camping

Harold Camping a sustinut ca un cutremur-gigant va face Pamantul sa dispara in aceasta zi, la fix 7.000 de ani de la Potopul Biblic. El a adunat foarte multi oameni care l-au crezut orbeste si care si-au vandut tot ce aveau si acum regreta.

El a avut doua variante pentru ora la care va avea loc teribilul eveniment. Initial el a zis ca Sfarsitul va avea loc la ora locala 18:00 indiferent de fus orar si apoi a mers pe a doua varianta potrivit careia Apocalipsa urma sa aiba loc la ora 6 seara, ora Americii, mai exact undeva intre 02:00 si 06:00 dimineata, ora Romaniei

____________________________________________________________________________________

In aceasta dimineata, la ora 4.00 (ora Romaniei), urma sa aiba loc sfarsitul lumii. Prezicerea americanului Harold Camping, in varsta de 89 de ani, urma sa trimita 2% din populatia lumii in Rai, restul de 98% fiind condamnat pentru Iad.
Insa, pentru a doua oara în cariera sa de prezicator, californianul Harold Camping s-a inselat, iar apocalipsa nu a mai venit. In data de 6 septembrie 1994, sute de ascultatori s-au adunat in Alameda asteptand intoarcerea lui Iisus.

UPDATE: Noua Zeelanda a scapat de Apocalipsa anuntata pentru 21 mai

Pentru unii mai creduli poate suna incredibil, pentru altii cat se poate de logic sau normal. La ceasul la care trebuia sa fie Apocalipsa mult anuntata de pastorul american, in Noua Zeelanda nu s-a intamplat nimic. Multi oameni au renuntat la servicii, multi au ales sa faca lucruri nebunesti in „ultima zi de viata”, dar iata ca Apocalipsa programata pentru astazi nu s-a intamplat la neozeelandezi. Poate data viitoare… Din cauza diferentelor de fus orar, ei au fost prima tara care trebuia sa treaca prin mult trambitatul sfarsit al lumii, dar nimic iesit din comun nu le-a zdruncinat linistea. Dar asta nu inseamna nimic. Apocalipsa noastra vine abia maine dimineata la ora 4. Aveti grija cum o intampinati!

Ultima profetie despre cum ca sfarsitul omenirii este pe cale sa inceapa, sustine ca in data de 21 mai 2011 procesul apocaliptic isi gaseste apogeul. Evenimentele care se petrec in lume, alimenteaza aceasta teorie.

Semnele naturale produse in ultima perioada, moartea pasarilor in diferite locuri din lume, iesirea pestilor morti din ape,  inverzirea raului canadian Victoria dar si inundatiile fara precedent cu care se confrunta Australia, pot fi indicii a ceea ce urmeaza sa se intample. Poate ca profetia mayasilor conform ca lumea se sfarseste la 21 decembrie 2012 este gresita. Lumea acorda in prezent o foarte mare atentie “semnelor” care pot sa prevesteasca un sfarsit iminent pentru ceea ce inseamna viata pe Pamant.

Un fundamentalist crestin, Harold Camping, sustine ca in urma unor calcule minutios efectuate, sfarsitul lumii este foarte aproape. Harold Camping crede ca pe 21 mai 2011 procesul apocaliptic in care suntem deja angrenati isi gaseste apogeul iar viata pe Terra se va incheia.

Pana si Papa sustine teoria Big Bang-ului in timp ce a simtit nevoia sa-i aduca o completare destul de interesanta: Dumnezeu a fost in spatele acestui fenomen chiar de la inceputul Universului.
Aceste semne apocaliptice, in viziunea celor mai multi, nu au menirea decat sa mai traga poate un ultim semnal de alarma pentru ceea ce inseamna viata omului pe Pamant care fara doar si poate fara o schimbare drastica se va incheia cat de curand, fie ca Apocalipsa a inceput sau doar ne distrugem biosfera.


Cine este Harold Camping

Pastorul Harold Camping (89 ani), prezentator la Family Radio, a profetit anul trecut ca pe 21 mai 2011 va veni sfarsitul lumii. Apocalipsa va fi provocata de un cutremur devastator, urmand sa scape doar „cei alesi”. Adeptii lui Harold Camping sunt convinsi ca Iisus va reveni pe Pamant sa-i salveze pe cei care cred in el. Ei spun ca sfarsitul lumii incepe pe 21 mai si ca omenirea va trai un cosmar timp de 153 de zile.
Un pensionar new-yorkez, Robert Fitzpatrick, a investit 140.000 de dolari pentru a umple vagoanele metrourilor si interiorul autobuzelor din New York cu mii de astfel de anunturi apocaliptice.

„Cutremur global! Cel mai mare din toate timpurile. Ziua Judecatii de Apoi: 21 mai!”, scrie pe aceste afise care au desenata sfera unui ceas pe punctul de a bate ora 12 deasupra unei fotografii reprezentand peisajul nocturn al Ierusalimului si un verset biblic. Fitzpatrick este convins ca la ora 12 in noaptea de vineri 20 spre sambata 21 va fi sfarsitul lumii, ca urmare a distrugerii pe care o va provoca un mare cutremur care va afecta toate colturile planetei, potrivit Daily News.
Harold Camping a anuntat ca in urma unor calcule matematice a reusit sa identifice inceputul sfarsitului lumii, fix pe 21 mai 2011. Americanul a identificat un pasaj din capitolul Geneza (versetul 7:4) care explica pentru initiati cand va fi sfarsitul lumii, mai exact la 7.000 de ani de cand Noe s-a salvat de la Marele Potop. Un alt argument este legat de numarul de zile de la rastignirea lui Iisus, acesta precizand ca lumea se va termina la fix 722.500 de zile de la rastignirea Mantuitorului si aceasta data pica tot pe 21 mai 2011.

Pastorul american a mai anuntat si pe 6 septembrie 1994 ca Iisus va cobora pe Pamant. Acesta a asteptat impreuna cu adeptii sai in Cladirea Memoriala a Veteranilor din Alameda cu bibliile deschise spre cer ca profetia sa se implineasca. Dupa ce aceasta predictie s-a dovedit eronata, Camping a reluat calculele matematice din Biblie si a ajuns intr-un final la noua data corecta a intoarcerii lui Iisus pe Pamant, 21 mai 2011, iar data sfarsitului lumii, cand Dumnezeu va distruge Pamantul este pe 21 octombrie 2011.

Predictia lui Camping iese in evidenta prin faptul ca a fost initiata o uriasa campanie publicitara la nivel mondial. Cutremurul din Japonia le-a dat posibilitatea adeptilor sai sa continue cu tot mai multa putere campania de propovaduire.
Nostradamus, Baba Vanga, mayasii sunt doar cativa dintre profetii care au anuntat date pentru apocalipsa. Ziua de 31 decembrie 2012 este o alta data a sfarsitului lumii care este in atentia publicului. Civilizatia Maya a profetit ca va veni un cataclism care va duce la schimbarea lumii.

Exit mobile version