Opinia Timisoarei

Asta le intrece pe toate! Tupeu de soferita in Timisoara! VIDEO!

TIMISOARA. Unii soferi chiar nu dau doi bani pe ceilalti participanti la trafic! Sta marturie o intamplare petrecuta intr-una din serile trecute, surprinsa de un sofer din Timisoara.

Dupa cum povesteste acesta, o tanara blonda, aflata la volanul unei masini de teren, a oprit autoturismul exact in mijlocul drumului pentru a lasa pe cineva sa coboare.

Soferitei nici nu i-a trecut prin cap sa traga pe dreapta pentru operatiunea de ‘debarcare’ a pasagerului, ci a pus frana exact intre benzi.

Un tanar s-a dat jos si, fara sa se grabeasca, s-a indreptat spre portbagaj de unde si-a luat niste lucruri, aceasta in vreme ce in spatele masinii se facuse coada.

Conducatorul auto care a filmat intreaga scena a asteptat mult si bine in spatele soferitei, apoi si-a pierdut rabdarea si s-a chinuit sa o depaseasca pe partea dreapta, unde, insa, a lovit o gura de canal.

Masini oprite cu avarii pe banda 1 s-au mai vazut. Dar asta le intrece pe toate. Fix pe mijlocul drumului si-a gasit, greu era sa traga cat mai aproape de bordura….Am ocolit prin dreapta si am intrat intr-o gura de canal. Bine ca a avut capac… La volan o blonda, pe la vreo 25-30 de ani. Eram linistit in seara aia, altfel nu-mi explic cum de nu am coborat sa-i zic cateva„, a scris cameramanul de ocazie in descrierea filmului pe care l-a postat pe internet.

Exit mobile version