Opinia Timisoarei

Asta este adevarata valoare. Timisoara Saracens a castigat la scor meciul disputat impotriva Clujului

TIMISOARA. Au avut de luat o revansa, si au luat-o. Timisoara Saracnes nu a avut probleme in meciul din etapa a IV-a a Cupei Romaniei impotriva Universitatii Cluj, intr-un joc disputat astazi pe stadionul Dan Paltinisanu. Daca in ultimul meci direct, in Superliga, Clujul castiga surprinzator acasa, astazi nu a mai fost loc de surpriza. S-a terminat 67-7, intr-un joc dominat clar de banateni.

Inca din primul minut elevii lui Sosene Anesi au aratat ca vor sa-si arate adevarata valoare si au inscris primul eseu. Pana la pauza, gazdele au reusit cinci incercari, trei transformate si la 31-0 meciul era jucat. Partea secunda s-a jucat tot in jumatatea adversa, iar banatenii si-au aratat adevarata valoare. Au mai reusit sase eseuri, trei transformate, in timp ce vizitatorii au obtinut doar eseul de onoare. 67-7 scor final, intr-un joc in care banatenii au dominat categoric atat pe inaintare, cat si pe treisferturi.

Au punctat: Simionescu, Capatana, Pungea, Popa, Melinte, Stratila, Lungu, Morrison (doua), Zaharia, Poparlan – eseuri, Melinte – 6 transformari, respectiv, Barladeanu – eseu, Mazare – transformare.

Antrenament bun pentru banateni si pentru meciul cu Baia Mare de saptamana viitoare, joc care in mare masura va stabili gruparea care va merge in finala Cupei.

Exit mobile version