Opinia Timisoarei

Asta e SCM Timisoara! Victorie clara cu Dinamo in prima liga de baschet

TIMISOARA. Dupa o evolutie modesta miercuri in fata unei echipe cu acelasi bilant (Craiova), SCM Timisoara si-a ridicat mult nivelul jocului si a obtinut o victorie categorica in fata unei grupari mai bine clasate, Dinamo Bucuresti. A fost 79-65 pentru banateni, care in sfertul secund au jucat magic reusind 31 de puncte!

CITESTE SI: Linii de tramvai cu iarba, asfalt nou, piste de biciclete, retele de utilitati schimbate. A fost desemnat castigatorul licitatiei pentru modernizarea Bulevardului Stan Vidrighin din Timisoara, cu peste 18 milioane de euro 

Debutul partidei a fost echilibrat, cu ambele echipe la conducere. S-a jucat deschis si intens, iar dupa zece minute de baschet atractiv, bucurestenii erau in avans, 25-22. A urmat apoi un sfert de vis pentru banateni, atenti in aparare si inventivi in atac, elevii lui Dragan Petricevic au castigat secventa cu 31-14 luand o optiune categorica de a castiga jocul. Interesant este ca banatenii au reusit dupa doua sferturi 53 de puncte, dupa ce ieri, in tot meciul cu Craiova au dat doar 54 de puncte.

Sfertul 3 a marcat un usor regres al timisorenilor, apasati si de miza jocului, dinamovistii reusind sa castige perioada cu 20-14. Nu a fost loc insa de revenire, deoarece „Leii” au fost inteligenti in ultima secventa de zece minute si s-au impus in cele din urma clar, 79-65.

SCM a reusit in acest joc 10 trite, toate in primele doua sferturi, in timp ce adversarii au lovit o singura data din afara careului, din 14 incercari! Diferente mari au fost si la capitolele recuperari, 47-31 si pase decisive, 20-11.

„Veteranul” Milos Komatina a fost omul partidei, cu 17 puncte, 8 recuperari si 5 pase decisive. Sherwood Brown a contribuit si el cu 17 puncte si 5 recuperari, Mijajlovic punand pe tabela 15 puncte, avand si 7 recuperari. De la invinsi s-a remarcat Gerald Isaiah Armwood cu 21 de puncte si 12 recuperari, el avand insa si 6 posesii pierdute.

Timisoara are din nou bilant pozitiv, 6 victorii (5 obtinute la Oradea) si 5 infrangeri si mai are de disputat in tur doua partide, la turneul din februarie de la Cluj, cu echipa gazda si Steaua.

Exit mobile version