Opinia Timisoarei

Asistenta medicala ranita in sala de operatie, dupa ce i-a cazut in cap o lampa prabusita de pe perete. Femeia a fost internata la Timisoara

TIMISOARA. Incident grav intr-o sala de operatii de la Spitalul din Lugoj. O asistenta medicala a fost lovita in cap de o lampa cu ultraviolete care s-a desprins de pe un perete.

CITESTE SI: Avem aproape 100 de pacienti cu COVID in spitalele din Timisoara si din judet. Rata de infectare a trecut de 2 la mie in patru localitati din Timis

Asistenta medicala, care lucreaza de 30 de ani in spital, pregatea sala pentru o interventie chirurgicala. In timp ce aranja instrumentarul, lampa, grea de cateva kilograme, s-a desprins de pe perete si a lovit-o. Femeia s-a prabusit la podea, iar dupa cateva clipe a reusit sa se ridice.

Medicul care a intrat in sala, pentru a face operatia, a vrut sa o trimita la un consult la colegii de la neurochirurgie, insa asistenta a refuzat. Aceasta i-a spus doctorului ca o doare putin capul, dar ca poate sa il asiste la interventie.

Dupa cateva ore insa, cand si-a terminat tura, asistenta a acceptat sa fie vazuta de un doctor, care a stabilit diagnosticul si a vrut sa o interneze in spitalul din Lugoj. Asistenta medicala a dorit insa inca un consult si a venit la Timisoara, unde a fost supusa unei investigatii de catre medicii de la neurochirurgie de la Spitalul Judetean. Acestia au decis ca femeia sa ramana internata 3 zile. Ea va fi nevoita sa poarte un guler medical timp de o luna, dupa ce s-a ales cu doua vertebre cervicale fisurate .

CITESTE SI: Niciun vaccinat printre primii 6 pacienti internati la Spitalul Militar redeschis pe stadionul CFR de la Timisoara. Unul a intrat direct in Terapie Intensiva. Video

Intre timp, la Lugoj au inceput doua 2 anchete, una administrativa, facuta de reprezentantii spitalului, si una facuta de inspectorii ITM.

Cladirea in care functioneaza spitalul din Lugoj are 100 de ani iar sala de operatie a fost renovata in urma cu cativa ani.

Exit mobile version