Opinia Timisoarei

Asistenta batuta de tigani la Timisoara, chiar in fata Spitalului Judetean. Au tabarat asupra ei cu pumnii si cu picioarele. Foto si video

TIMISOARA. Caz revoltator la Timisoara. O asistenta medicala de la Unitatea de Primiri Urgente a fost batuta cu salbaticie de niste tigani in fata Spitalului Judetean.

Femeia, in varsta de 28 de ani, venea la serviciu, la schimbul de tura de seara, era la volan si isi cauta un loc de parcare in zona spitalului.

O gasca de romi isi face veacul de mai multe zile pe zona verde din fata unitatii medicale, stand de veghe la o ruda internata.

Pe cand asistenta a ajuns cu masina in apropierea locului in care stateau romii, un copil a sarit in fata autoturismului. Femeia a franat la timp, pentru ca nu avea viteza, si nu l-a atins, insa tiganii au crezut ca aceasta l-a lovit. Pe cand asistenta cobora din masina sa vada daca micutul e in regula, romii au tabarat asupra ei, au trantit-o la pamant si au lovit-o din toate partile.

Asistenta a scapat din mainile lor dupa ce niste trecatori ingroziti au chemat Politia.

Femeia a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente de la Judetean in stare de soc si ranita grav.

Colegii i-au facut investigatii si au decis sa o trimita pentru verificari suplimentare la Clinica de Chirurgie Maxilo Faciala.

Mai multe echipaje de politie au intervenit, au deschis o ancheta in acest caz si incearca sa-i identifice pe atacatori.

Exit mobile version