Opinia Timisoarei

Asfalt nou pe doua strazi din cartierul Modern, la Timisoara. Lucrarile au durat 6 luni. Foto

TIMISOARA. Asfalt proaspat, trotuare refacute si locuri de parcare pentru timisorenii care locuiesc pe doua strazi din zona Modern, pe care conducatorii auto le folosesc adesea ca sa scape de aglomeratie la intrarea in oras si sa evite cozile de masini de pe Dorobantilor.

CITESTE SI: Peste 13.500 de elevi din Timisoara vor primi si in acest an burse. Sumele repartizate de Consiliul Local

O jumatate de an a durat reabilitarea strazilor Orastie, care masoara 463 de metri, si Alpinistilor, care are 282 de metri.

Modernizarea se apropie de final. In aceste zile muncitorii toarna ultimul strat de asfalt pe carosabil, dar si pe o parte din trotuarele inca nefinalizate.

Au fost delimitate mai multe locuri de parcare si au fost amenajate si spatii verzi in fasiile de pamant incadrate de borduri si trotuar, unde s-au plantat copaci. Au fost realizate accese catre proprietati si montate rigole.

Strazile Orastie si Alpinistilor, la care fac referinta, au fost un amestec de trotuare realizate fara autorizatie de construire sau care lipseau cu desavarsire. In acelasi timp, carosabilul era puternic degradat si spatiile verzi erau folosite pe post de locuri de parcare. Dupa finalizarea acestui proiect de investiții vom avea un spatiu modern, frumos amenajat, cu trotuare incapatoare, carosabil refacut si locuri de parcare bine delimitate„, transmite viceprimarul Ruben Latcau pe pagina sa de Facebook.

Valoarea lucrarilor pentru reabilitarea celor doua strazi din Modern este de 4,2 milioane de lei cu TVA, adica aproximativ 850.000 de euro.

Exit mobile version