Opinia Timisoarei

Asa ceva n-ai mai vazut! Cum si-a modificat un sofer BMW-ul pentru canicula! Un politist a ramas mut de uimire cand l-a tras pe dreapta

Caldura e tot mai greu de suportat. Asa ca un sofer si-a pus mintea la contributie si a gasit o idee grozava pentru a-si adapta masina, un BMW, la arsita verii. Cand a fost oprit de politisti, oamenii legii au ramas uluiti.

Proprietarul autoturismului, un neamt de 27 de ani, si-a transformat automobilul intr-o „piscina pe roti”, relateaza Der Spiegel International.

Un politist care patrula cu motocicleta in orasul Eibenstock a observat ca, la o curba, din BMW-ul tanarului au sarit mai multi stropi de apa.

I-a facut semn soferului semn sa opreasca, iar cand s-a apropiat de masina, agentul a fost surprins sa vada ceva de-a dreptul inedit: masina fusese modificata astfel incat parea o piscina.

In plus, pe locul banchetei din spate, doi prieteni ai soferului se relaxau, imbracati doar in costum de baie. Un alt barbat statea pe marginea din lemn a „piscinei”, racorindu-si picioarele in apa.

Potrivit sursei citate, automobilul fusese „captusit” cu ajutorul unui material sintetic si umplut ulterior cu circa 2.000 de litri de apa.

Inventia germanului a atras atat de multi admiratori, incat politistul a fost nevoit sa ceara ajutorul unor colegi, mai scrie Spiegel International.

Soferul in varsta de 27 de ani, care a fost supus unui test de alcoolemie, a declarat ulterior ca era pentru prima data cand iesise la plimbare cu „masina-piscina”.

A fost o idee proasta. Era prima data cand conduceam automobilul pe strada. Nu vream decat sa ne distram putin”, a spus el.

In prezent, politia investigheaza daca barbatul se afla sub influenta bauturilor alcoolice. In plus, acesta este acuzat ca nu avea asigurare.

Exit mobile version