Opinia Timisoarei

Arsita cumplita! Luna lui Cuptor nu se dezminte! Ce ne asteapta in urmatoarele zile la Timisoara?

TIMISOARA. Meteorologii au emis prognoza pentru saptamana aceasta, iar vestile bune se lasa asteptate. Temperaturile caniculare nu se dau duse, astfel ca toata saptamana termometrele vor indica valori de peste 35 de grade Celsius la Timisoara.

Luni, in sudul Banatului, vremea va fi  foarte calduroasa, iar temperaturile maxime vor ajunge frecvent la 37-38 de grade Celsius. Indicele temperatura-umiditate va depasi pragul critic de 80 de unitati, astfel ca disconfortul termic resimtit va fi accentuat.

Cu toate acestea, luni instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in Banat si Crisana, mai ales in zonele montane si submontane, unde vor fi descarcari electrice si chiar vijelii. Pe arii restranse ploile vor avea caracter torential si este posibil sa cada si grindina.

Temperaturile vor fi la fel de ridicate si marti, cand termometrele vor indica in Banat 34-36 de grade Celsius.

Nici ziua de miercuri nu va fi mai racoroasa. Vremea ramane caniculara, iar meteorologii anunta temperaturi chiar si de 37 de grade la umbra. Si joi vom avea parte de caldura, iar temperatura va depasi 37 de grade Celsius.

Cei care isi fac planuri de iesit la plaja sau gratare in weekend trebuie sa stie ca vremea va tine cu ei. Soarele va arde pe cer tot sfarsitul de saptamana. Vineri si sambata temperaturile vor ajunge din nou de 36-37 de grade Celsius.

 

Exit mobile version