Opinia Timisoarei

Aroganta marca Ben-Oni Ardelean: Ma duc la ministru si ii spun: ‘mai, frate, uite ce problema avem de rezolvat’

TIMISOARA. Senatorul liberal Ben-Oni Ardelean a afirmat ca se duce personal la ministrii Guvernului pentru a rezolva problemele judetului Timis, in calitate de parlamentar din arcul puterii.

Chestionat de jurnalisti despre activitatea slaba din Parlament, in ceea ce priveste intrebarile si interpelarile, senatorul de Timis al PNL, Ben-Oni Ardelean a spus ca numai cine nu stie ce inseamna activitatea unui parlamentar poate face astfel de afirmatii.

Numai cine nu stie ce inseamna activitate parlamentara poate face o astfel de afirmatie. Ca parlamentar din arcul puterii fac interpelari, deja am probleme cu partidul. Daca pun intrebari unui ministru al guvernului meu insemana ca am o problema. Ca parlamentar al puterii, ma duc la ministru si ii spun: mai, frate, uite ce problema avem de rezolvat„, a declarat Ben-Oni Ardelean.

Intrebat la cati ministri ai cabinetului Ponta, senatorul a raspuns sec: „La enorm de multi„.

Apoi a continuat: „Miercuri am avut o intrevedere pe chestiuni discutate de mai multe ori inclusiv cu primarul Nicolae Robu, am fost la ministrul Relu Fenechiu pentru terenul de la stadionul CFR si gara din Timisoara. Sunt 2 proiecte majore care sunt in discutii acuma. Asa cum stiti gara este intr-un proces, nu poti face nicio modificare acolo. Pe de alta parte trebuie sa fie o formula sa se incheie acel proces, apoi se poate reabilita si trecuta in posesia primariei. In plus e proiectul meu cu muzeul rev, e in faza finala, apoi mai sunt proiecte care tin de ministerul muncii. Sunt un fel de emisar si cred ca e normal sa fac asta„, a spus senatorul.

Exit mobile version