Opinia Timisoarei

Aroganta, arma cu care Dominic Fritz isi acopera incompetenta. Luata peste picior de primar, Roxana Iliescu demonstreaza ca l-a anuntat inca din august de scumpirea gazului, dar a ignorat-o

TIMISOARA. O noua serie de arogante si jigniri au marcat sedinta de Consiliu Local de marti, cand unii alesi locali au facut ‘imprundenta’ de a pune intrebari primarului Dominic Fritz in problema incalzirii in Timisoara.

Reprezentanta PRO Romania, Roxana Iliescu, si-a exprimat nedumerirea in legatura cu documentele care stau la baza solicitarilor de bani de la Guvern drept ajutor pentru Colterm, avand in vedere ca primarul, administratorul special al companiei, viceprimarul si city-managerul au fiecare cate o alta varianta de suma cu care am putea acoperi costurile ca sa iesim din iarna.

Iritat de intrebarea consilierului local, primarul Dominic Fritz a ironizat-o pe Roxana Iliescu si a sustinut aceeasi placa legata de felul in care se schimba preturile la gaz de la zi la zi care il impiedica sa faca niste calcule concrete. Consiliera prezinta acum instiintarea pe care i-a facut-o primarului inca din 24 august cand ii arata ca pretul gazului creste, insa acesta nu s-a grabit sa faca demersuri pentru a incheia vreun contract pentru Timisoara, trezindu-se in toamna fara solutii.

Primarul Fritz mi-a urat aseară în plen:
“Doamna consilier, bine ați venit în lumea reală a pieței de gaz.”🤣🤣🤣
Las și eu mai jos un print screen după un mesaj pentru primarul Fritz, pe care i-l transmiteam prin 24 august 2021, în contextul în care primarul anunța triumfalist că vom face ce nu s-a făcut în anii trecuți, că ne pregătim pentru această iarnă să nu mai ardem cărbune și Colterm va funcționa preponderent pe gaz!🤯
“❗️Și încă ceva, să-l mai anunțe cineva pe primar că prețul gazelor naturale a atins maximul istoric din ultima sută de ani!”- postare fb din 24 august 2021.
Ce s-a vrut o ironie la adresa mea, a eșuat într-o remarcă absolut ridicolă! Nu eu am fost cea care a ținut-o una și bună cu arderea gazului până în plină iarnă, octombrie anul trecut, ignorând total creșterea prețului la gaz, nu am fost eu cea care a refuzat constituirea stocului de cărbune, domnule primar, ci dumneavoastră!„, arata Roxana Iliescu, consilier local al PRO Romania.

Va reamintim, fara solutii pentru incalzire la Timisoara, administratia Fritz a cerut din nou ajutor de la Guvernul Romaniei. Saptamana trecuta a fost transmisa solicitarea unui sprijin de 130 de milioane de lei.

Exit mobile version