Opinia Timisoarei

Arhitecta Casei Poporului se afla internata la Spitalul Judetean Timisoara, dupa ce a fost ranita intr-un accident rutier

Arhitecta Casei Poporului, Anca Petrescu, se afla internata la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Timisoara, dupa ce a fost ranita intr-un accident rutier care a avut loc in localitatea Izvin.


Femeia este intubata, insa evolutia sa este una favorabila.

Conform purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, Ionut Bocancea, in data de 5 august pe drumul Timisoara- Lugoj, in apropierea localitatii Izvin a avut loc un accident rutier in care a fost implicat un autoturism Kia si un Logan.

In autoturismul Kia se aflau doua femei, iar in Logan erau doi tineri. Femeia aflata la volanul autoturismului Kia a efectuat o manevra de depasire neregulamentara, intrand pe sensul opus de mers si lovind frontal Loganul care circula regulamentar, mai precizeaza sursa citata.

In urma impactului, autoturismul Kia a luat foc, iar tinerii din Logan le-au scos din masina pe cele doua femei, fiind ranita doar conducatoarea masinii Kia care a fost transportata la spital.

Potrivit unor surse din cadrul Politiei Timis, la volanul autoturismului Kia se afla chiar Anca Petrescu.

Exit mobile version