Opinia Timisoarei

Arest la domiciliu pentru cel care l-a batut pe notarul Viorel Panduru la Timisoara

TIMISOARA. Decizie a magistratilor de la Judecatoria Timisoara dupa scenele de violenta petrecute luni in biroul notarului public Viorel Panduru din centrul orasului.

Politistii l-au identificat pe barbatul care l-a batut pe notar si pe cei care au devastat biroul, iar procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara l-au prezentat pe agresor judecatorilor. Acestia din urma au hotarat ca acesta sa fie plasat in arest la domiciliu pentru urmatoarele 30 de zile. Alti 4 au fost lasati liberi.

Ancheta in acest caz continua.

In data de 18.01.2021, inculpatul a agresat-o fizic pe persoana vatamata, care are calitatea de notar public si se afla in exercitarea atributiilor de serviciu, cauzandu-i leziuni traumatice ce au necesitat 11-12 zile de ingrijiri medicale„, transmit reprezentantii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara.

Va reamintim, luni, notarul Viorel Panduru a fost agresat in biroul sau din zona Pietei Unirii din Timisoara dupa ce niste clienti s-au aratat nemultumiti de onorariul perceput in cadrul unei tranzactii.
Unul dintre ei l-a lovit pe notar, dar a fost agresata si secretara acestuia. Apoi, clientii au disparut.
La notariat au intervenit politistii si jandarmii care au inceput cercetarile pentru depistarea atacatorilor.

Exit mobile version