Opinia Timisoarei

Arena spectacol pentru orasul rival al Timisoarei! Cum va arata noul stadion? VIDEO 3D!

ARAD. La ei se poate! Aradul va avea peste un an si ceva o arena moderna si stralucitoare, ce va starni invidia timisorenilor. Este vorba de Stadionul Municipal Francisc Neumann UTA, care se face doar cu bani din bugetul orasului. Practic, vechiul stadion al Batranei Doamne este reconstruit de la zero, pe acelasi amplasament.

Aceasta in vreme ce Timisoara se chinuie sa ispraveasca o biata sala polivalenta. Cat despre un stadion nou, asteptam inca la mila Guvernului.

Lucrarile au inceput in 2014, iar la aceasta ora este gata infrastructura la peluze si tribuna a II-a si se munceste de zor la fundatiile pentru tribuna I.

In paralel, se face o alta lucrare pentru suprafata de joc. Proiectul vizeaza echiparea terenului de fotbal cu sisteme de incalzire electrica, irigare si drenaj, amenajarea noului gazon pe suprafata de joc, montare gazon artificial perimetral si altele.

Contractul a fost incheiat cu firma SC TEHNODOMUS SA Arad, care a castigat licitatia publica de lucrari cu o oferta in valoare de 32.733.275,15 lei  (TVA inclus). Lucrarile de constructii erau programate pentru 36 de luni si, dupa finalizare, arena ultramoderna va peste 12.000 de locuri.

In incinta arenei va fi si o zona „hotel” cu 23 camere duble care vor gazdui echipe-oaspeti. Nu vor lipsi parcarile si spatiile de recreere.

Este o promisiune care am facut-o aradenilor si o indeplinim: vom avea un stadion la cele mai ridicate standarde. Municipalitatea a demonstrat ca investeste in infrastructura sportiva”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro primarul Aradului, Gheorghe Falca.

Exit mobile version