Opinia Timisoarei

Arata ca dupa bombardament. Drumul svaiter de langa Timisoara, unde ocolesti o groapa si sigur dai in alta. Foto

TIMISOARA. Un drum, parca uitat de lume, a devenit in ultimii ani o mare provocare pentru localnicii care trec zilnic pe acolo si sunt nevoiti sa-si testeze limitele masinilor.

Groapa langa groapa, dintr-o margine in cealalta. Asa arata un drum la inceput de an 2021, langa Timisoara.

CITESTE SI: Noul drum de 10 km de descarcare de pe Autostrada Vestului spre Timisoara, in etapa exproprierilor de peste 8 milioane de lei. Decizia Guvernului 

Soseaua, daca i se poate spune asa, apartine comunei Mosnita Noua si leaga Timisoara de satul Rudicica.

Drumul are doar cateva sute de metri, iar soferii sunt de-a dreptul ingroziti, pentru ca ocolesc o groapa si sigur dau in alta, iar cand ploua, craterele se umplu cu apa si devin si mai greu de evitat.

In acea zona, multi timisoreni si-au construit case si spun ca au ajuns la capatul rabdarii, intrucat de ani buni primaria nu a miscat un deget in zona, iar oamenii s-au saturat sa faca ‘poteci’ la service-urile auto.

Primaria comunei Mosnita, cea de care tine satul Rudicica, spune ca drumul este…. in plan pentru modernizare, insa doar intocmirea documentatiei pentru asfaltare ar putea dura un an, iar edilul sustine ca asteapta dupa… Compania Nationala de Investitii.

Pe drumurile acelea se actioneaza anual de cateva ori cu pietruire si nivelare. In toamna am intrat cu graderul, am facut nivelare, dar asta tine cateva saptamani, mai ales daca ploua. Drumul e cuprins in planul de asfaltare, documentatia e la CNI. Suntem in lista sinteza pentru asfaltare cu acest drum, la fel ca si restul drumurilor din intravilanul vechi, dar asta inseamna cam un an doar documentatia, atat a durat la alte proiecte derulate cu CNI. Avem 11, 5 kilometri in intravilanele vechi„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Florin Bucur, primarul comunei Mosnita Noua.

Edilul spune ca, deocamdata, nu poate face nimic pentru imbunatatirea situatiei, mai ales pentru ca luna ianuarie este una ploioasa. Abia cand se vor opri precipitatiile,  Primaria Mosnita ar urma sa  faca o noua … pietruire a drumului.

Ii multumim cititorului opiniatimisorei.ro care a trimis pe adresa redactiei mai multe fotografii de pe soseaua groazei.

 

Exit mobile version