Opinia Timisoarei

Arafat, anunt ingrijorator: Sambata vor fi cel putin 866 de cazuri noi cu coronavirus. Seful DSU, asteptat la Timisoara

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), Raed Arafat, a anuntat ca in spitalele care interneaza pacienti cu coronavirus in Bucuresti nu mai sunt locuri la Terapie Intensiva. Totodata, el a spus ca datele de vineri seara arata ca sambata va fi raportat un nou numar record de cazuri noi de imbolnavire.

Arafat a mentionat ca la raportarea de sambata ar urma sa fie anuntat un numar record de noi cazuri de imbolnavire, in conditiile in care datele de la ora 18.00, pe care le au la dispozitie autoritatile, indica 866 de cazuri noi, numar care ar putea sa sufere unele ajustari insa.

”Deci maine ne asteptam la o cifra, daca nu exista ajustari, dar asta in mod normal denota ca maine vom depasi 866 de cazuri, cel putin cu 10, 20, 30 de cazuri, cam asta este trendul. Dar o sa vedem, fiindca s-ar putea sa fie ajustari, dar oricum cifra e mare”, a afirmat el.

Seful DSU, Raed arafat este asteptat, sambata, la Timisoara. El va fi prezent la Spitalul de Boli Infectioase „Victor Babes”, unde, la fel ca in spitalele din Bucuresti a fost atinsa capacitatea maxima, atat la internari, cat si pe sectia de Terapie Intensiva.

Exit mobile version