Opinia Timisoarei

Ar fi de ras, daca n-ar fi de plans. Bradul de Craciun tarat pe strazile unui oras din Timis. Cate masini a zgariat un Dorel. Video

TIMIS. Apropierea sarbatorilor de iarna face ca administratiile locale sa aduca pomi de Craciun si sa ii instaleze in centrul localitatilor. Intr-un oras din Timis bradul de Craciun le-a adus si un cadou nedorit unora dintre soferi.

CITESTE SI: Si-a ucis ginerele chiar sub ochii politistilor. Crima teribila, aproape de Timisoara, ajunge in instanta. Video

S-a intamplat la Lugoj, unde administratia locala a facut rost de un brad inalt si frumos de care locuitorii orasului sa se bucure de sarbatori. Si cum nu a avut un trailer pe care sa il aduca frumos, bradul a fost remorcat cu un tractor si tarat pe strazile orasului.

Pe langa faptul ca soferul tractorului care a tras bradul a facut ‘curatenie’ pe strazi, pomul actionand ca o imensa matura, le-a lasat si cateva cadouri nedorite unor lugojeni.

Cei care au avut masinile parcate pe marginea sosele pe unde a trecut bradul s-au ales cu niste zgarieturi de toata frumusetea.

Bradul de Craciun de la Lugoj a fost taiat din curtea centrului de plasament de pe strada Bocsei si urmeaza sa fie impodobit in piata IC Dragan.

Exit mobile version