Noutati :

Aquatim, pe locul I in Topul National al Firmelor

12 noiembrie, 2018 - 06:11 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Aquatim a urcat, miercuri, 7 noiembrie 2018, pe podiumul Topului National al Firmelor, in cadrul unei Gale Extraordinare, adjudecandu-si locul I la categoria “Industrie, captarea, tratarea si distributia apei, la categoria intreprinderi mari”.

Prin intermediul acestui barometru al performantei in afaceri si prin situarea in randul celor mai competitive companii din Romania, Aquatim transmite, astfel, un semnal important in piata, de seriozitate, profesionalism si competenta.

Aquatim reuseste sa se mentina pe primul loc in clasamentul national, pentru a sasea oara, iar rezultatul vine sa confirme semnalele primite din mediul bancar. In cadrul exercitiului de benchmarking, implementat de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, companiile mari de apa din tara, care beneficiaza de suport financiar din partea acestei institutiii, sunt evaluate periodic, printr-un set complex de indicatori de performanta. Rezultatele obtinute de Aquatim in acest sistem demonstreaza, de asemenea, functionarea economica „sanatoasa” a firmei.

Cu programe de asistenta financiara nerambursabila, imprumuturi de la institutii bancare si resurse proprii, Aquatim a facut in ultimii 15 ani investitii de peste 200 de milioane de Euro in infrastructura de apa si canalizare din aria sa de operare, printre care 400 km de retele noi si opt statii de tratare, respectiv epurare a apei.

Plasarea pe prima pozitie in topuri importante, regionale si nationale, reprezinta, pentru Aquatim, in egala masura mandrie si obligatie majora. Compania noastra de apa si canal a primit si primeste reconfirmari, an de an, bazate pe analize complexe economice si indici de performanta.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...