Opinia Timisoarei

Aquatim modernizeaza reteaua de alimentare cu apa pe doua strazi din Timisoara. Cat dureaza lucrarile

TIMISOARA. Compania de apa continua modernizarea propriei retele de furnizare si va incepe lucrarile pe doua strazi din Timisoara.

CITESTE SI: Soferul care a acrosat un biciclist pe zebra, apoi s-a luat dupa el cu masina pe trotuar, amendat de politisti la Timisoara. Video 

Aquatim investeste intr-o noua retea de alimentare cu apa pe strazile Brigadierilor si Sucului, din Timisoara. Este vorba de reabilitarea a 332 m de conducta de apa potabila – 147 m pe str. Brigadierilor si 185 m pe str. Sucului – si de constructia de noi bransamente pe cele doua strazi. Lucrarile vor incepe in perioada imediat urmatoare, iar termenul de finalizare este sfarsitul lunii septembrie 2018. Valoarea investitiei este de circa 105.000 lei si este finantata din fonduri proprii ale companiei.

CITESTE SI: Casa spulberata de o masina in vestul tarii. O femeie a fost prinsa sub daramaturi 

Lucrarea face parte din programul anual de investitii in infrastructura de apa, al Aquatim, prin care compania contribuie la imbunatatirea serviciilor de alimentare cu apa potabila si de canalizare in localitatile in care opereaza.

Pe perioada desfasurarii lucrarilor este posibil ca traficul rutier de pe cele doua strazi sa se desfasoare cu dificultate.

Exit mobile version