Opinia Timisoarei

Aproximativ 2.000 de membri trimite PSD Timis la mega mitingul de la Bucuresti pentru apararea democratiei si a statului de drept. De ce vor fi imbracati in alb

TIMISOARA. Aproximativ 2.000 de membri de partid, printre care consilieri locali, consilieri judeteni, parlamentari sau simpli social-democrati vor merge la mitingul organizat de PSD, la Bucuresti.

CITESTE SI: De ce ne-a fost frica n-am scapat. A fost contestata decizia instantei in privinta licitatiei la Centura de Sud, la Timisoara. Ce urmeaza 

Se va merge cu trenul, cu masini, cu avion, dar si cu autocare. Deocamdata, nu am facut liste cu cei care vor merge cu autocarul si nu stim cate autocare vor fi, 15-20, vom vedea. Costul transportului va fi suportat de organizatia judeteana a PSD Timis”, a declarat secretarul executiv al PSD Timis, Adrian Negoita.

Social-democratul spune ca pesedistii din Timis vor purta camasi sau tricouri albe, in ‘culoarea pacii’, si ca ora mitingului este una potrivita.

Nu am primit directive, ci doar unele indicatii de organizare pentru un miting. Vom merge cu stegulete, pancarte, ca la orice miting. Si vom purta tricouri sau camasi albe pentru ca alb este culoarea pacii”, a declarat Negoita.

Intrebat daca ar trebui suspendat presedintele Klaus Iohannis, daca nu o schimba din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, presedintele interimar al PSD Timis, Calin Dobra, a spus ca ”o discutie despre acest subiect poate avea loc doar in Comitetul Executiv National al PSD”.

Va reamintim, sambata, la Bucuresti, social-democratii organizeaza o ampla actiune in Piata Victoriei, de la orele 20.00 pentru, spun ei, ‘apararea democratiei si a statului de drept’, la care sunt asteptati sa participe cateva zeci de mii de membri din intreaga tara.

Exit mobile version