Opinia Timisoarei

Aproape de titlu, dar nu destul. ACS Dumbravita, din nou argint national

Esec in retur si infrangere per total la limita. ACS Dumbravita este vechea si noua detinatoare a titlului de vicecampioana a tarii la tenis de masa in competitia pe echipe. Dupa ce a castigat acasa turul Superligii cu 5-4 dupa o disputa epica, fetele Nicoletei Husar au pierdut returul disputat la Constanta cu echipa locala Farul cu 5-3. Echipa dobrogeana isi pastreaza titlul de campioana cu scorul general de 9-8.

CITESTE SI: Mormane de gunoaie la margine de strada, plin de vagabonzi si balarii. Doua cartiere din Timisoara din care au curs reclamatiile la politie

Partida de la malul marii a fost echilibrata. Banatencele au condus cu 2-0 si erau in carti pentru titlul national. Farul a luat insa patru jocuri la rand. Dumbravita a mai castigat un meci, dar apoi Constanta a reusit punctul decisiv pentru 5-3.

Punctele echipei din Banat au fost obtinute de sarboaica de origine romana Izabela Lupulesku – 2 si de Andreea Dospina Zanfir – 1.

Este a sasea finala la rand disputata de echipa de langa Timisoara, ea castigand patru titluri la rand, apoi doua medalii de argint consecutive.

Exit mobile version