Opinia Timisoarei

Aproape 50 de copii vaccinati la Timisoara si in judet, in prima zi dedicata imunizarii micutilor intre 5 si 11 ani

TIMISOARA. 46 de copii cu varste cuprinse intre 5 si 11 ani au fost vaccinati miercuri, in prima zi in care s-a facut imunizarea la aceasta categorie de varsta, in Romania.

CITESTE SI: 3 bebelusi cu COVID ajunsi la Spitalul Victor Babes Timisoara. Se suplimenteaza paturile pentru copii dupa cresterea numarului de micuti infectati in Timis 

CITESTE SI: Primii copii intre 5 si 11 ani vaccinati la Timisoara. Medicii: Anul trecut am avut 17 micuti in Terapie Intensiva la Spitalul Louis Turcanu din cauza afectiunilor la inima provocate de COVID. Video

La Timisoara, micutii au fost insotiti de parinti la cele doua centre deschise special pentru vaccinarea copiilor, la Spitalul Louis Turcanu si la Casa Tineretului.

In judetul Timis, pentru imunizarea copiilor din aceasta categorie de varsta 5 – 11 ani, au fost organizate, in total, 7 centre de vaccinare. Doua dintre ele sunt in Timisoara, iar restul in mai multe orase si comune de pe raza judetului.

●SPITALUL LOUIS TURCANU TIMISOARA
●CENTRUL FUNDAȚIA PENTRU TINERET TIMISOARA (Casa Tineretului)
●CENTRUL DUMBRAVITA;
●CENTRUL LUGOJ SALA DE SPORT;
●CENTRUL CAMIN SPORTIV SANNICOLAU MARE;
●CENTRUL CASA DE CULTURA GATAIA;
●SPITALUL DR. KARL DIEL JIMBOLIA;

Pe langa acestea, inca 22 de cabinete ale medicilor de familie vor vaccina aceasta categorie de varsta.

Pe de alta parte, in ultimele 24 de ore, in judetul Timis, au fost administrate 912 vaccinuri, dintre care 792 de la Pfizer, 87 de la Moderna si 33 Johnson&Johnson. Cele mai multe dintre ele, 566, sunt, de fapt, doza 3 booster.

Exit mobile version