Opinia Timisoarei

Aplauze in Piata Traian din Timisoara. Talhar facut knock-out de un politist de la Crima Organizata, imediat dupa ce a atacat o femeie pe strada

TIMISOARA. Actiune curajoasa a unui politist de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate in zona Traian din Timisoara, luni seara.

CITESTE SI: Razie in Piata Traian din Timisoara. Politistii au rascolit toata zona 

Aflat in timpul liber, indreptandu-se spre casa, ofiterul a fost martor al unei talharii.

Un individ a atacat o femeie pe strada, pe care a lovit-o cu putere, i-a smuls lantisorul de la gat, apoi a rupt-o la fuga.

Omul legii s-a dovedit mult mai iute de picior decat talharul pe care l-a ajuns repede din urma. I-a cerut sa se opreasca spunandu-i ca este politist. Talharul insa a incercat sa scape si l-a lovit pe ofiter. Acesta insa l-a pus la pamant dintr-o miscare.

A reusit sa-l imobilizeze si a cerut ajutorul colegilor de la Biroul de Investigatii Criminale, care au venit si l-au preluat pe infractor.

Femeia de 78 de ani care a fost pradata si trecatorii aflati intamplator in zona in acel moment l-au aplaudat pe politist.

Oamenii legii aveau sa descopere ca atacatorul era recidivist si iesise din inchisoare nu demult, dupa ce ispasise o pedeapsa de 5 ani tot pentru talharie. A fost retinut pentru 24 de ore si dus in Arestul IPJ Timis.

Va fi cercetat pentru talharie si ultraj.

FOTO: Arhiva

Daca ati fost martorii unui eveniment sau ai unei situatii neobisnuite care ar putea deveni subiect de stire, contactati-ne la redactie@opiniatimisoarei.ro sau pe contul nostru de Facebook.

Exit mobile version