Opinia Timisoarei

‘Aplaudati mai incet!’ Crezand ca e vreun scandal, politistii au descins la teatrul Auăleu, in timpul piesei O Noapte Furtunoasa, la Timisoara. Si au dat amenda

TIMISOARA. O piersa de Caragiale in versiunea trupei de teatru independent Auăleu a avut parte si de… public neasteptat, la Timisoara. O patrula de politie a descins la Scart Loc Lejer in timpul reprezentatiei de vineri seara, prima cu public dupa doi ani de pandemie.

CITESTE SI: Statiunea nu departe de Timisoara, in care imparatii au lasat daruri din iubire, poate castiga titlul Destinatia Turistica a Anului 2022. Voteaza Buzias! 

Un apel la 112 i-a indreptat pe politisti spre… ‘O noapte furtunoasa’ care, in opinia unor vecini, era… prea furtunoasa.

Deopotriva spectatorii si actorii au ramas uluiti cand au patruns agentii in micuta sala de spectacol amenajata in localul din cartierul Elisabetin. Politistii aveau sa inteleaga ca nu era vorba de vreun scandal, ci de o piesa de teatru.

Totusi, oamenii legii au aplicat o amenda celor care administreaza spatiul care a gazduit evenimentul cultural.

In cursul zilei de ieri, 1 aprilie a.c., in jurul orei 21:30, politistii din cadrul Sectiei 3 Politie Urbana Timisoara au fost sesizati prin apel 112, cu privire la faptul ca la o societate comerciala (bar), de pe strada Arhitect Laszlo Szekely din Timisoara, ar fi izbucnit un scandal. Politistii s-au deplasat de urgenta la fata locului, constatand faptul ca cele sesizate nu se confirma, in incinta societatii comerciale fiind prezentata o piesa de teatru. A fost identificat administratorul societatii comerciale, o femeie de 43 de ani, aceasta fiind sanctionata contraventional conform Legii 61/1991, cu suma de 200 de lei pentru tulburarea ordinii si linistii publice.”, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro, reprezentantii IPJ Timis.

Trupa de teatru Auăleu continua seria de spectacole cu:

O Noapte Furtunoasă
2 | 3 APRILIE ora 19:30
Mens Sana in Corporatist Sano
8 | 9 | 10 APRILIE ora 19:30
Grand Hostel Timișoara premieră
15 | 16 | 17 APRILIE ora 19:30
FOTO: Facebook/Raluca Hatmanu
Exit mobile version