Opinia Timisoarei

Apartamentele noi, tot mai scumpe in Timisoara. La ce pret a ajuns metrul patrat

TIMISOARA. Dupa o scadere in iulie, de 1,3%, preturile locuintelor in Romania au inregistrat o evolutie pozitiva in ultima luna de vara.

CITESTE SI: La un an de la semnarea contractului pentru documentatie, vedem primele desene cu viitorul pod peste Bega si a strazii care sa lege B-dul Dambovita de zona Garii, prin Pasajul Solventul, la Timisoara. Inca nu e gata Studiul de Fezabilitate de 1 milion de lei. Foto

Potrivit Indicelui Imobiliare.ro, asteptarile vanzatorilor de apartamente s-au majorat usor, astfel, cu 0,6% in august, de la 1.722 la 1.733 de euro pe metru patrat util. In mod interesant, toate centrele regionale analizate s-au inscris pe o traiectorie ascendenta la acest capitol, cresteri avand loc indeosebi pe segmentul locuintelor noi.

In Timisoara, preturile apartamentelor au crescut usor in august, cu 0,5%, de la o medie de 1.463 de euro pe metru patrat

la 1.471 de euro pe metru patrat. O locuinta dintr-un bloc vechi a ajuns sa coste 1.445 de euro pe metru patrat, in conditiile unei aprecieri lunare de 0,3% (de la 1.441 de euro pe metru patrat).
Pe segmentul apartamentelor noi a avut loc o crestere de 0,9%, de la 1.516 la 1.530 de euro pe metru patrat.

Exit mobile version