Opinia Timisoarei

Apartament in flacari la Timisoara! O femeie a murit in incendiu. Pe cine au reusit sa salveze pompierii? FOTO!

TIMISOARA. Sfarsit teribil pentru o femeie din Timisoara! Aceasta a murit in propriul apartament cuprins de un incendiu, pe strada Simion Barnutiu in noaptea de marti spre miercuri.

Alarma s-a dat la miezul noptii cand vecinii au intrat in panica: din apartamentul unei femei de 60 de ani iesea un fum inecacios, iar apoi au vazut flacarile pe fereastra. Au sunat imediat la 112 sa ceara ajutor.
Proprietara a incercat sa se salveze si a reusit sa ajunga pana la usa, insa, probabil, foarte speriata, n-a putut deschide si s-a prabusit in hol.
Oamenii au incercat in zadar sa sparga usa ca sa o scoata din apartament.
Pompierii au intervenit rapid, au recuperat-o pe proprietara, si in cele din urma au reusit sa stinga incendiul. Un echipaj SMURD s-a chinuit sa o resusciteze pe femeie, insa n-au mai izbutit sa o readuca la viata. Aceasta a pierit intoxicata.

Femeia avea o pisica. Bietul animal s-a intoxicat si el cu fum, insa pompierii au reusit sa o salveze dupa ce au facut mai multe manevre de resuscitare.

Nu se stie de la ce a pornit valvataia. Pompierii iau in calcul varianta unui scurtcircuit. Impreuna cu politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu precizie ce s-a intamplat.

Foto: Constantin Duma

Exit mobile version